Darin kommer till Uppsala (Parksnäckan)


För två år sedan slog artisten Darin in på en ny väg. Han har ett eget skivbolag som släpper hans musik, han skriver texter på svenska, han har legat på svensktoppen flera månader i följd och han har sålt platina flera gånger om.

Nu kommer ett nytt album och en Sverigeturné. Den 13 juli uppträder han på Parksnäckan i Uppsala.

Annonser

Hej, vinterland


Vad sjutton händer?! Jag gillar inte vinter och snö och kan ju då meddela att detta inte alls är min kopp te. Eh… OK, vi har inte haft så smycket snö här i Uppsala hittills i vinter så snön behöver inte komma nu heller. Ja, vi hade ju lite snö men den smälte bort ungefär lika fort som den kom. Hoppas innerligt att det är likadant nu.

Snön uppe i atmosfären ska väl ner förr eller senare dock så det är ju lika bra att den strösslar ner nu istället för senare när man verkligen tycker att det är vår. Utanför mitt fönster är det iallafall vitt, vitt, vitt.

1000 och 1 saker men… Nope


Idag hade jag tänkt göra tusen och en saker men när kroppen inte vill, då vill den inte helt enkelt. Jag tar nya tag i morgon helt enkelt med att göra det som ska bli gjort.

Vissa dagar är icke-dagar helt enkelt och det är bara att acceptera. Ibland har man inget annat val än att lyssna på det kroppen säger till en.

När man blir hooked på en serie


Hemlock Grove är en original serie på Netflix som jag precis har börjat följa och jag skrev om det igår. Jag är inne på säsong 1, avsnitt 9 nu och jag kan inte få nog.

Fullmånen närmar sig. Lethas föräldrar får reda på hennes relation med Peter. Trots sina tvivel gör sig Chasseur redo att gripa mördaren.

Jag ska titta på ett eller två avsnitt och sedan ska jag göra min lägenhet redo för våren.

Lite serietips på Netflix


Serien utspelar sig i den påhittade staden Hemlock Grove i Pennsylvania. Såhär står det om serien på Wikipedia.

Peter och Lynda Rumancek flyttar till stan och bosätter sig i en bostad i skogen, som tidigare ägts av en släkting till dem. Familjen Godfrey äger ett stort läkemedelsföretag i Hemlock Grove. Olivia Godfrey (Famke Janssen) har två tonårsbarn, Roman (Bill Skarsgård) och Shelley (Nicole Boivin. Shelley är stor, kan inte tala, har ett stort runt öga på ena kinden och hennes hud lyser blå vid beröring. Deras far, JR Godfrey, dog då barnen var små. Olivia har en affär med sin före detta svåger, Dr. Norman Godfrey (Dougray Scott). Hans dotter Letha (Penelope Mitchell) är gravid och hon hävdar att det är en ängel som gjort henne gravid. Letha och Peter blir förälskade. Staden drabbas av flera brutala dödsfall och Peter och Roman beslutar sig för att ta reda på vem, eller vad, som ligger bakom dödsfallen. Roman är en upir, en slags vampyr, men han känner inte till detta själv.

Anne von Porat gästbloggar


Hej mitt namn är Anne von Porat och jag driver Veckomagasinet.com där jag bl.a bloggar om kungafamiljen. Jag bloggar också väldigt mycket om attraktionslagen då jag har blivit stor bloggare tack vore den teorin om universums lagar. Jag har fått äran att blogga i dag för Melaine då vi båda bor i Uppsala och driver blogg.

Jag har fått den exklusiva äran att få gästblogga hos henne.

FB_IMG_1452954307330.jpg

Snart kommer jag att få vår egen bloggportal där vi kommer att bjuda in Melaine att börja blogga för oss och lära sig hur man skapar fler besökare. Hon kommer då lära sig mer om SEO vilket kommer ranka henne blogg högre på google rankning. I februari lär vi vara helt färdiga med portalen. Är du bloggare och vill få in fler besökare och få sponsrade inlägg så kan du maila till info@veckomagasinet.com eller annevonporat@live.se så ska jag hjälpa dig vidare.

Vad innebär Attraktionslagen?