Jag är nyfiken på vad ni gillar för filmer


Jag började fundera häromdagen på en film som jag gillade rätt mycket men, som jag inte hittat på någon köpsite; varesig på Viaplay eller på iTunes. Alldeles nyss så gjorde jag en snabbsök på YouTube och hittade den på söket full movie the core och jag ska se om jag kan länka den här.

Här kommer första delen av 12 i spellistan och jag hoppas att alla delar följer efter varandra. https://youtu.be/IbTdg108X8c

Vad gillar ni för filmer? Dela gärna med er i kommentarerna nedanför.

Annons

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s