Jag hade en konstig dröm i går kväll


Jag kommer inte ihåg vem jag besökte men de bodde på en kulle. På väg hem tog jag något som ser ut som en rickshaw och den var ganska liten för jag satt nära marken och knäna rörde vid cyklistens rygg.

Plötsligt i min dröm var vi omgivna av cyklister och en av dem drogs upp mot himlen som om han varit fäst vid ett snöre. När jag tittade till höger cyklade han runt i luften med en svärm kråkor och ett litet flygplan som liknade en Cessna.

Två sekunder senare var jag på en byggplats och klättrade på kranar. Jag vet inte varför för jag är verkligen rädd för höjder.

Jag drömmer sjukt mycket och ofta helt galet, som ni märker. Ofta drömmer jag även sådant som ger mig en dejavu senare för att det händer på riktigt. Ni vet den där känslan av ”jag har varit med om det här förut…”.

Bild från Google
Bild från Google
Annons

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s