Hej, vinterland


Vad sjutton händer?! Jag gillar inte vinter och snö och kan ju då meddela att detta inte alls är min kopp te. Eh… OK, vi har inte haft så smycket snö här i Uppsala hittills i vinter så snön behöver inte komma nu heller. Ja, vi hade ju lite snö men den smälte bort ungefär lika fort som den kom. Hoppas innerligt att det är likadant nu.

Snön uppe i atmosfären ska väl ner förr eller senare dock så det är ju lika bra att den strösslar ner nu istället för senare när man verkligen tycker att det är vår. Utanför mitt fönster är det iallafall vitt, vitt, vitt.

Annons

1 tanke på “Hej, vinterland

  1. Hahaha, du är lyckligt lottad för här uppe i norr har vi snö..MASSOR av snö!! Jag gillar inte heller vintern eftersom det är kallt och jag fryser som fasen, spelar ingen roll hur mycket man byllsar på sig lixom 😥 men det är fint att titta på…från insidan 😄⛄
    Ha det gött.

    Gilla

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s