Anne von Porat gästbloggar


Hej mitt namn är Anne von Porat och jag driver Veckomagasinet.com där jag bl.a bloggar om kungafamiljen. Jag bloggar också väldigt mycket om attraktionslagen då jag har blivit stor bloggare tack vore den teorin om universums lagar. Jag har fått äran att blogga i dag för Melaine då vi båda bor i Uppsala och driver blogg.

Jag har fått den exklusiva äran att få gästblogga hos henne.

FB_IMG_1452954307330.jpg

Snart kommer jag att få vår egen bloggportal där vi kommer att bjuda in Melaine att börja blogga för oss och lära sig hur man skapar fler besökare. Hon kommer då lära sig mer om SEO vilket kommer ranka henne blogg högre på google rankning. I februari lär vi vara helt färdiga med portalen. Är du bloggare och vill få in fler besökare och få sponsrade inlägg så kan du maila till info@veckomagasinet.com eller annevonporat@live.se så ska jag hjälpa dig vidare.

Vad innebär Attraktionslagen?

Annons

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s