Ang bristen på Levaxin


För att sätta ett större fokus på sköldkörtelsjukdomar och dess problem så ska jag tillsammans med Sköldkörtelförbundet försöka få till ett projekt i Uppsala. Jag kommer att återkomma om detta längre fram.

Vi måste helt enkelt sätta mer fokus på detta och informera om sjukdomen. Framför allt så måste sjukvården bli bättre på att ta hand om dessa patienter. Jag äter själv Levaxin sedan juni 2014.

Har Du problem med sköldkörteln eller är du anhörig till någon med sköldkörtelsjukdom, gå med i föreningen. Ju fler medlemmar vi blir, desto mer kan vi påverka politiker och läkemedelsbranschen.

2 tankar på “Ang bristen på Levaxin

 1. Har själv ätit levaxin sedan 2003, men inte märkt av någon brist på apoteket. Däremot så kan jag tycka att detta är ett ypperligt tillfälle för läkarna att låta oss patienter som inte blir bättre av levaxin att få testa andra preparat. Jag vill testa ndt men blir nekad. Mår du bra av levaxinet?
  Jag ska absolut gå med i sköldkörtelföreningen, har bara inte blivit av!!
  Take care ❤

  Gilla

  • Jag har ätit Levaxin sedan 2014. Mina värden är bra nu men jag har många symptom kvar och jag precis som du önskar få testa annat. Helst vill jag ju ha grishormonet (NDT) men endokrin går ju inte ens med på att låta mig testa Liotyronin.

   Gilla

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s