Jag känner mig upprymd 


Gaaaaah. Min fd granne, Fredrik, hörde av sig till mig om att hans kollega Karin på Kvällsposten (Expressen) ville komma i kontakt med mig. Jag gav honom mitt mobilnummer som han vidarebefordrade till henne och jag har nu då precis gjort en telefonintervju om frivilligbarnlöshet.

Den kommer publiceras på lördag, jag skulle både få en PDF på artikeln och en länk till den sedan. Jag kommer naturligtvis lägga upp den här senare. 

Annons

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s