Hjälp LoveNepal hjälpa 


 Mikael startade LoveNepal för ca 6 år sedan. De har sedan dess räddat totalt 600 flickor ut ur sexhandel (trafficking), som får komma till ett av LoveNepals ”hem” i Nepal och sakta, sakta försöka bli människor igen. De yngsta är 8-9 år men snitt åldern är 12-15 år. 

Om du har en dotter, ser du henne framför dig?

Föreställ dig att hon har minst 30 kunder OM DAGEN. Hon lever där i många, många år. På ett år betyder det att hon blivit utnyttjad av ca 11 000 män. På 10 år är det 110 000 (!!!) män som haft sex med henne. Männen betalar ungefär 15-25 SEK för ett samlag. Det är vad en kopp kaffe kostar i Sverige, om ens det.

De flesta är så illa däran att de svimmar flera gånger om dagen, och är helt sönderslitna. Både fysiskt och psykiskt. Genom medicinskt vård, kärlek och omtanke från personer som arbetar på dessa hem som LoveNepal byggt upp kommer de flesta tillbaka till ett värdigt liv igen. Vissa av dem har t.o.m. hittat kärlek och gift sig, vilket känns oerhört!

LoveNepals vision är att under 2016 bygga en stor ”Barn-by” i Nepal, där 700 flickor kan få bo tillsammans. Men de behöver vår hjälp för att kunna göra detta.

Tack för att du berättar vidare och tack för att du ev. är med och bidrar. Vill du läsa mer så gör du det på www.lovenepal.se eller på www.facebook.com/savebadi 

  • Swish: 123 240 6551 
  • Bankgiro: 5906-3099
Annons

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s