Det nya normala 


Jag är så trött på det gamla normala. Låt oss sätta ner foten och skapa ett nytt normalt. 

Ett normalt där alla, oavsett vem eller vad du är, blir accepterade. Ett normalt där det inte spelar någon roll om du är tjock, spinkig, kort, lång, söt, ful, har en funktionsnedsättning eller en diagnos. 

Det borde inte och ska inte spela någon roll. Vi är så insyltade i det gamla ”normala” att vi inte kan se med våra egna ögon hur en elak kommentar kan avsluta någons liv. Vi är så insyltade i det gamla ”normala” – men det här är det nya normala, jag är det nya normala, det nya normala startar nu! 

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s