Visdom á la Åsa-Nisse 


 Satt och tittade på Åsa-Nisse härom dagen… Han är ju bara för härlig, eller hur? Vissa saker han säger är ju bara för sköna, se på det här: 
Åsa-Nisse: ”Så är de med oss genier, vi blir inte berömda förrän vi e döda, se bara på Jönsson i Värnamo”. 

Klabbarpan: ”Jönsson, han är väl inte död”. 

Åsa-Nisse: ”Nä, men så är han inte berömd heller” 

Asgarv! Jag må vara lättroad men, oh my god!! Dessutom så är han gravallvarlig när han säger det. 

Jag kan varmt rekommendera TV4 Film, TV4 Guld och TV4 Komedi, där går det massor med godbitar. Mina favoriter, nu när jag är hos föräldrarna och har tillgång till dessa kansler är: Åsa-Nisse, Magnum, Mord och inga visor, Lilla Huset på prärien, Dr Quinn… Jag skulle kunna nämna många fler. 

Jag minns… När jag var barn och kom dödstrött från skolan så satte man sig och halvdog lite i soffan innan läxläsning och då var det just Lilla Huset på prärien som man satt fastklistrad vid och så blev man tokirriterad på Nellie Olson och hennes mamma. 

Annons

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s