Angående det fruktansvärda som hände i Paris


Min profilbild på Facebook

Min profilbild på Facebook

Bilden klarnar och IS har tagit på sig ansvaret för det fruktansvärda som har hänt i Paris, där över 100 personer miste livet. Mina tankar och böner är med offren och deras anhöriga i dessa svåra tider.

Nu måste vi öka våran beredskap och säkerhet för detta fruktansvärda kan även hända här, låt oss inte vara så naiva så vi tror att detta bara händer andra.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen… Med denna stora invandring som nu råder så är inte IS så dumma att de inte sänder sitt folk med flyktingströmmen. En bekant sade ”Hitler var en idiot men, han var en smart idiot” och detsamma gäller även IS.

Sverige behöver, nu, mer än någonsin rusta upp försvaret, stärka gränserna och gå med i NATO.

Annons

2 tankar på “Angående det fruktansvärda som hände i Paris

  1. Jag håller inte med. NATO är i sig delvis skapare av IS. Om vi ger efter inför fruktan och tar till våld har IS redan vunnit för hela samhällets frihet är borta

    Gilla

    • Jag för min del tror att Sverige skulle vinna på att gå med i NATO. Det handlar inte om att vi då måste ut i krig, det handlar om att vi måste kunna försvara oss vid en attack. Sedan 2010 (säkert tidigare ändå) har det funnits hot mot Sverige och dessa ska tas på allvar. Ett NATO medlemskap kräver att ca 1,5-2% av BNP läggs på försvaret, då skulle Sverige tvingas rusta upp och då, bara då har vi en möjlighet att försvara våran frihet.

      Gilla

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s