Ge Ditt stöd till LoveNepal.se Nu!


12055176_10207427827553546_1809870810_oHjälp LoveNepal hjälpa dessa unga kvinnor ut ur sexslaveriet. Hösten 2009 besökte Mikael Alfvén Singapore. En kväll träffade han svensken Håkan Gabrielsson som visade honom bilder på tre flickor. Håkan berättade att dessa flickor var prostituerade. Att flickor som dessa såldes av sina egna familjer till ett liv som sexslav på bordeller. Flickorna på bilderna var mellan 7-12 år gamla.

Upplevelsen drabbade Mikael hårt. Så hårt att han inte bara kunde lämna det. Han upplevde att han var tvungen att agera. Tillsammans med Håkan Gabrielsson och nepalesen Raju, startade man redan hösten 2009 det första flickhemmet för 34 flickor som flytt från bordellerna.

Sedan starten av det första hemmet har LoveNepal sett en explosion i arbetet. 6 hem är startade, en skola har startats upp för att ge flickorna en god utbildning och totalt är det nu närmare 600 flickor som blivit räddade. LoveNepal har även fått träffa landets premiärminister och ett antal medarbetare i Nepals regering. De ger sitt fulla stöd och bekräftar också Badifolkets svåra situation.

Nu startas nya hem för att hjälpa fler. Samtidigt arbetar man för att förebygga att fler flickor hamnar i samma helvete genom stöd till de fattiga byarna där pappor säljer sina egna barn och fruar för att få en inkomst.

Du kan snabbt bidra genom att skicka ett sms till ett betalnummer. Beloppet läggs på din telefonräkning. 

  • Sms:a LoveNepal 25 till 72 672 så skänker du direkt 25 kronor.
  • Sms:a LoveNepal 50 till 72 672 så skänker du direkt 50 kronor.
  • Sms:a LoveNepal 100 till 72 672 så skänker du direkt 100 kronor.
  • Sms:a LoveNepal 250 till 72 672 så skänker du direkt 250 kronor.
  • Sms:a LoveNepal 500 till 72 672 så skänker du direkt 500 kronor.

Så här mycket når fram till LoveNepal: 
Max 5% av summan går till avgifter till operatörer och leverantörer.

Annons

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s