Hjärtligt TACK!


KD397Alla som har läst ‘Hej! Mitt namn är Hypotyreos‘ ska ha ett stort tack, ett ännu större tack går till de hittills 4.3K personer som har delat detta inlägg. Ni anar inte hur glad jag blir över att något på min blogg blir så otroligt spritt på nätet.

Tusen, tusen TACK!

Annons

1 tanke på “Hjärtligt TACK!

  1. Tack för att du sprider budskap om denna eländigt hatade ‘skurk’ som förpestar så mångas liv :/ Jag vill ge en rejäl känga till sjukvården som inte tar till de resurser de har för att underlätta ‘hans’ beteende, då det finns bevisat mer än Levaxin som biter på hans framfart…
    Kramenom ❤

    Gilla

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s