Det borde vara olagligt att vara så här trött, fast… 


Hmm… Tröttare än trött, är jag idag. Nedrans Hypo! Tog det lugnt på förmiddagen, somnade i soffan efter lunch, var i TV-studion strax efter klockan 14. Tog ett kamerapass på 10 minuter, de sista innan inspelningens slut, upp för att ta tag i bokföringen… Strax efter klockan 15 så gick jag ner för att få mig en välbehövlig kopp kaffe och sedan upp till bokföringen igen. I called it a day vid ca 16.40. 

Fixade en frukt smoothie när jag kom hem, landade i soffan och slö tittade på BBCs ‘Planet Earth’. 

Nu var planen att jag skulle städa men… Vete katten om jag orkar det egentligen men, de måste ju göras innan kvällen är slut. 

Annons

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s