Underbara fredag!


Idag har jag suttit ute i solen och myst medans mamma planterade lite grönt i sina drivbänkar, det var lite blåsigt idag, men annars varmt och gott. Jag har inte direkt haft någon ork eller lust att göra något alls idag så jag ha bara tagit det piano.

Det enda jag har gjort är att pyssla lite i min underbara etta här i päronas hus, jag har ju en etta på 44kvm här inne i föräldrarnas hus, det enda som saknades var kyl/frys men det fixades idag. När mor och far bytte klocka i köket så fick jag upp den ”gamla” klockan hit…

Jag kommer ju stanna här till i maj någon gång så jag kan ju lika gärna fixa i ordning här så det känns som mitt eget. Micro är kirad, min Tassimo och min sodastreamer har jag fått hit (pärona var i Uppsala en snabbis över onsdag-torsdag).

Jasmine Kara

Jasmine Kara

Let’s Dance är ju ett måste så det satt vi och tittade på medans vi hade fredagsmys med god Toastskagen, Avocado och jordgubbar. Tåkigt att Jasmin åkte ut, den lilla människan är ju så härlig, sprudlande glad och jag tycker hon förde  med sig en enorm glädje. Min gissning är att Benjamin Wahlgren ror hem bucklan.

I morgon skulle mor och far rensa bort allt löv från tomten. Allt löv ligger ihop krattat i små högar lite överallt på tomten (man blir aldrig för vuxen för att hoppa runt i dem) och det ska köras bort i morgon. Vad vi kommer göra på eftermiddagen har jag ingen aning om i nuläget  men det blir säkert något kul, tänkte fråga papputen om vi inte kan åka in till Växjö och spana runt lite.

NU är det sova som gäller och jag tänker sova som en liten gris. God Natt! Zzz…..

Annons

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s