Sommar, sommar, sommar…


Yay!! Jag fullkomligt älskar sommaren. Idag har det varit kanonvarmt härnere i Småland. Jag är ju och hälsar på föräldrarna och här har det varit typ 20 grader idag. Me Like! Pappa höll på snickra till lite blomlådor till mamma, mamma och jag satt på trappen och drack kaffe, jag i bara linne och harembyxor. Jag är ju dock lite frusen så efter ett tag vid kvällningen så drog jag på mig skinnjackan men jag satt fortfarande kvar ute till 19.30 tiden. 

Är det någon av er bloggläsare som också älskar sommaren? Jag får sitta ute och dra i mig så mycket som möjligt av detta underbara för som Tomas Ledin sjunger  ”Sommaren är kort, det mesta regnar bort”. 

Annons

2 tankar på “Sommar, sommar, sommar…

    • Mm, jag är väl det. Jag hoppas att jag inte är helt ensam om att ogilla (milt uttryckt) vintern dock. 😉 Nog för att det är fint, den mörka årstiden blir ju ljusare med snö men, det är ju så förbaskat kallt och det gillas inte.

      Gilla

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s