Dagens lilla utflykt


MoiSom ni alla vet så är jag nere i småland hos mina föräldrar just nu. Jag åkte ju ner hit dels pga att jag blev sjuk och dels för att min en syster bor hos mig just nu i min lilla etta på 34 kvm. Hon studerar till uska och för att ge henne lite studiero så drog jag ner till Liatorp.

När pappa kom hem från jobbet idag så föreslog han att vi kunde åka till Växjö och käka istället för att käka hemma och 30 minuter senare så var vi iväg. Jag bjöd pärona på lite mat och så handlade vi lite på vägen. Som den finne jag är så är det ju nästan obligatoriskt att köpa Tupla när man är på Rusta så det köpe jag och så köpte jag en parfym med.

FinegoldTupla

Annons

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s