2014 – Year of no Fear!


Ska vi komma överens om att överkomma fruktan detta år? Vi skulle ju kunna göra SÅÅ mycket mer om vi slutade vara rädda och om vi slutade tänka på vad andra tycker om oss. Min en väninnas man sade till henne: ”Att vara modig handlar inte om att man inte har fruktan utan det handlar om att överkomma den fruktan man har. Då är man modig”, det ligger någonting i det. Kan vi komma överens om att 2014 blir de år där vi släpper all fruktan och bara fokuserar på det som ligger framför?

Bibelord: 

  1. När jag är rädd förtröstar jag på dig. Ps. 56:4
  2. Var inte rädd, tro bara! Mark. 5:36
  3. Var inte rädd, jag är med dig. Ängslas inte, jag är din Gud. Jag ger dig styrka och hjälper dig, stöder och räddar dig med min hand. … Ty jag är Herren, din Gud, jag tar dig vid handen och säger till dig: Var inte rädd, jag hjälper dig. Jes. 41:10, 13.
Annons

1 tanke på “2014 – Year of no Fear!

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s