Vilken grej!!! (Länkad bild)


Svårt att hitta bilnycklarna om morgonen? Vi har alla varit där. Montera denna säkerhetsbälteshållare på väggen i hallen och klicka alltid fast nycklarna där, så kan du lägga din letartid på annat!

Du känner igen situationen. En måndagmorgon då du är bara lite, lite försenad till jobbet och helt plötsligt inser du att du lider av borttappad bilnyckel. Du börjar väsa en radda svordomar, men inte dyker nycklarna upp för det. Lösningen är såklart att ha dem på ett enda ställe, och det är lättare om stället i sig är lite kul!

Och det finns ju faktiskt inget mer givet ställe att ha sina bilnycklar på än i en säkerhetsbälteshållare som du monterar vid ytterdörren. Sätt fast nycklarna på nyckelknippan och klicka i den i hållaren, så sitter de där säkert tills du trycker på den röda knappen – precis som om du skulle ta av dig säkerhetsbältet i en bil! Då slipper du lägga tid på att leta nycklar och kan istället lägga mer tid på att vistas i den härliga trafiken med dina härliga medtrafikanter. Mys.

Fakta om Buckle Up Nyckelhållare:

  • Det bästa botemedlet mot borttappad bilnyckel – sätt fast dem i en bälteshållare!
  • Naturlig storlek
  • Nyckelknippan är också en kapsylöppnare
  • Kan monteras på väggen
Annons

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s