Foto: Anatoly Beloshchin


1185018_608195012565794_1014018877_nTycker du också att något känns fel med denna bild? Kanske är det för att vi befinner oss 60 m under vattenytan. Det här är nere i ett av de mexikanska slukhål, kallade cenoter, där sött regnvatten och salt grundvatten möts. Eftersom grundvattnet är grumligt och har högre densitet lägger det sig som eget synligt lager längst ner i cenoten. Fotografiet är taget av undervattensfotografen Anatoly Beloshchin, som har många fler fantastiska bilder på sin sida – http://www.tecdive.ru

Annons

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s