Några ord om Birro


Marcus Birro

Marcus Birro

Ingen har väl undgått det att Marcus Birro vill bli KD:s nästa partiledare och han har tom kandiderat till posten. Hur som helst så drog han tillbaka ansökan när det stod klart att den stod i vägen för hans tjänst som programledare för TV4:s program Kvällsöppet. Trots att Marcus tog tillbaka sin kanditatur så har nu TV4 valt att ge honom sparken med motiveringen: ”eftersom han fört samtal med valberedningen och var beredd att kandidera. Skadan är redan skedd”. 

Marcus har aldrig hymlat om sina politiska åsikter. Han bekänner sig till den katolska tron så det är väl egentligen inte så konstigt att han vill vara del av ett parti som delar hans demokratiska åsikter, framför allt i abortfrågan. Marcus Birro har många gånger farit ut mot kultureliten men han har i alla fall gjort det öppet och ärligt, dock har han har nästan alltid stått ensam i den kampen.

Jag tycker detta stinker! Jag tror att någon såg sin chans att göra sig av med honom, oklart varför.

Annons

Lämna en kommentar / Leave a comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s